Naar
boven

E-mailmarketing

E-mailmarketing kun je gebruiken om verschillende doelen te bereiken. Je kunt er bestaande klanten mee belonen, nieuwe klanten mee werven of je kunt de e-mails gebruiken om je netwerk op de hoogte te houden van ontwikkelingen binnen jouw bedrijf of assortiment. Maar hoe zet je e-mailmarketing nu het beste in, en hoe zorg je ervoor dat jouw digitale nieuwsbrieven niet gelijk worden verwijderd?

KG Bureau helpt jou bepalen hoe e-mailmarketing het beste kan worden ingezet. Samen zorgen we voor creatieve inhoud van de nieuwsbrieven en de juiste ‘tone of voice’ om te garanderen dat de boodschap aankomt bij de juiste doelgroep.

Met test en analyse naar een beter resultaat

Bovendien is het door analyseren en testen steeds beter mogelijk om erachter te komen wat werkt en wat niet werkt. De specialisten van KG Bureau helpen jou om de statistieken correct te interpreteren en daar direct op in te spelen. Wil jij ook weten of e-mailmarketing een manier is om jouw diensten of producten beter aan de man te brengen? Vraag ons dan vrijblijvend om meer informatie! Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

ellen stegeman

Ton Terink

Online Adviseur
085 208 21 00

Maximaal succes met e-mailmarketing? Contacteer ons.