Naar
boven

Google Adwords uitbesteden

Stop met het verspillen van advertentiebudget!

Adverteren in Google is een effectief middel om op korte termijn sterke online resultaten mee te bereiken. Dit geldt voor zowel een webwinkel als voor een website waarop je klanten vertelt over je dienstverlening. Door onze tien jaar ervaring kennen wij alle mogelijkheden binnen Google AdWords en begrijpen we zeer goed dat online adverteren voor jou een marketingkanaal is waar marketingbudgetten aan verbonden zijn. Het invullen van het budget waar wij mee mogen werken, doen wij dan ook met de grootste zorgvuldigheid voor een effectief en bevredigend resultaat. Je kunt dus met een gerust hart jouw AdWords campagne(s) uitbesteden.Onze visie: AdWords levert snel resultaat op

Wil je starten met adverteren in Google, of wil je je lopende Google AdWords campagnes effectiever maken en er meer rendement uit halen? In beide gevallen kun je jouw Adwords uitbesteden aan ons. We kijken dan graag samen met jou naar de beste manier om jouw online groei met Google AdWords te vergroten.

Onze visie: AdWords levert snel resultaat op

Wil je starten met adverteren in Google, of wil je je lopende Google AdWords campagnes effectiever maken en er meer rendement uit halen? In beide gevallen kun je jouw AdWords uitbesteden aan ons. We kijken dan graag samen met jou naar de beste manier om jouw online groei met Google AdWords te vergroten.

tekstadvertentie in google

Werkwijze en samenwerking

Jij als ondernemer kent jouw organisatie als geen ander. Dit is de basis van een goed advertentiebeleid, zowel offline als online. Tijdens een uitgebreid oriëntatiegesprek doorgrondt de Google AdWords specialist(e) de succesfactoren voor jouw online advertenties. Aangevuld met onderzoek naar hoe jouw doelgroep zoekt en wat de concurrentie doet, wordt een advertentiestrategie ontwikkeld en uitgevoerd.

Nadat de campagne is opgezet vindt direct de dag erna een eerste-dag-optimalisatie plaats, jouw AdWords specialist(e) zit er immers bovenop! Op deze manier kunnen campagnes gestuurd worden, waarna er begonnen kan worden met optimaliseren en het behalen van doelen. Deze worden uiteraard persoonlijk met jou besproken in de maandelijkse evaluatie.

Waarom AdWords uitbesteden?

 • Zorgvuldig opgezette campagnes in de juiste structuur
 • Geen zorgen meer over het verdelen van AdWords budgetten
 • Geen omkijken meer naar de prestatie van advertenties
 • Ruim 10 jaar ervaring met Google AdWords
 • ROI gedreven AdWords specialisten met ruime ervaring
 • Jouw doelstellingen bepalen de werkzaamheden
 • Alle Google AdWords campagnes blijven jouw eigendom
 • Je persoonlijke AdWords specialist(e) is je directe contactpersoon
 • Openheid en transparantie staat voorop in onze samenwerking
 • Je ontvangt pro-actieve optimalisatie tips over de website
 • Google Analytics wordt correct ingesteld om alles meetbaar te maken

Samen met jou zullen we je advertentiebudget zo goed mogelijk inzetten, waardoor je er zo veel mogelijk voor terug krijgt.

 

Vraag een gratis AdWords Quickscan aan

Kwaliteitsscore van KG Bureau als Google Partner

Wij mogen het Google Partner Logo tonen omdat KG Bureau voldoet aan diverse kwaliteitseisen bij het opzetten, beheren en optimaliseren van Google AdWords campagnes. Google maakt deze certificering voor KG Bureau inzichtelijk door het tonen van een prestatiemeter in ons partner account. Hieronder vind je onze prestaties. Google hanteert een vereist minimum, gemiddelde bureau score en de score van KG Bureau en zet deze in de onderstaande prestatiemeter:

google-partner-status-cijfer

Zoals je kunt zien zit KG Bureau dichtbij de maximale score die kan worden behaald. Dit geeft aan dat KG Bureau topspeler is op het gebied van Google AdWords, dat onze kennis op het gebied van zoekmachine adverteren (SEA) helemaal goed is en dat jouw campagnes leiden tot goede prestaties. Mede door deze prestatie komen wij in aanmerking voor het beta programma waarmee Google nieuwe technieken en tools beschikbaar maakt om te testen. Adwords uitbesteden aan KG Bureau maakt deze nieuwste technieken en tools ook beschikbaar voor jouw onderneming. Onze bevindingen hebben in het verleden gezorgd tot verbeteringen aan Google AdWords. Uit dit beta programma is bijvoorbeeld recent Gmail Sponsored Promotions wereldwijd beschikbaar gekomen en uitgerold binnen het Google AdWords platform.

Rick

Rick Doornbos

SEA Consultant
085 208 21 00

Winstgevend adverteren met Google AdWords? Contacteer ons.