Naar
boven

Online marketing strategie

Als je een huis bouwt, begin je met het maken van een solide fundering. Daarna begin je te bouwen aan de losse elementen, zoals de muren en het dak. Bij online marketing is dit niet anders. De individuele elementen zijn sterker als zij bij elkaar gehouden worden door een goede, solide basis: de online marketing strategie.

Wij werken daarom met een online marketing strategie, als vertrekpunt voor jouw online marketing. Hierin staat geformuleerd hoe wij, met de inzet van de juiste middelen en communicatie boodschappen via online kanalen, het beste jouw doelgroep weten te bereiken en te raken. Tegelijkertijd analyseren en monitoren wij de resultaten, zodat we tijdig kunnen inspelen op de wensen en eisen van zowel jou als je doelgroep.

marketing-step

Wil je meer lezen over het belang van een (goede) online marketing strategie? Download dan zeker eens onze gratis whitepaper:

 

Download hier de whitepaper!

 

Vanuit de online marketing strategie maken we een selectie van middelen en kanalen die worden ingezet en leiden tot het beste resultaat. Enkele voorbeelden van middelen en kanalen die ingezet kunnen worden:

  • Adverteren in zoekmachines, Gmail en social media zoals Facebook, Twitter en Linkedin (SEA, SMA)
  • Organische vindbaarheid verbeteren en zichtbaarheid vergroten met ondersteuning en adviezen op het vlak van techniek, content en populariteit (SEO)
  • Copywriting voor de realisatie van content (Contentmarketing)
  • Opmaken en versturen van nieuwsbrieven en het realiseren van berichten voor op social media (E-mailmarketing, Social media)
  • Automatiseren van marketingprocessen en aan de slag met onderdelen als lead nurturing, lead scoring en automations. (Marketing Automation)

 

De veranderlijke online wereld

Jouw persoonlijke consultant weet altijd wat er speelt, en kan inhoudelijk met jou afstemmen hoe de middelen in de online marketing strategie het beste voor jouw product en/of diensten moeten worden ingezet.

Ben je benieuwd hoe wij jouw online marketing naar een hoger niveau kunnen tillen door middel van een doordachte strategie? Neem dan vrijblijvend contact op.

Contacteer ons

marketing-icon1

Adverteren

Zoekmachine adverteren met het hoogste rendement.

Lees meer

marketing-icon2

Optimaliseren

Beter vindbaar maken van de website.

Lees meer

marketing-icon3

Creëren

Content met strategische aanpak.

Lees meer

marketing-icon4

Conversie

Meer conversies met hetzelfde aantal bezoekers.

Lees meer

hanno buiten
  Wij helpen jou om online beter te profileren en meer omzet te genereren met een goed doordachte online marketing strategie.  

Hanno Buiten

Directeur
085 208 21 00