Naar
boven

Zoekmachine adverteren

Twee op de drie mensen maakt gebruik van een zoekmachine om zich te oriënteren bij de aanschaf van een product of dienst. Is jouw bedrijf goed in beeld als de pagina inlaadt of vinden al deze potentiële klanten jouw concurrent? Wil je starten met adverteren in Google, Bing of Yahoo om optimaal vindbaar te zijn voor deze (be)zoekers? Of wil je jouw advertenties effectiever inzetten om er een beter rendement uit te halen? Met andere woorden, ga je voor online groei middels zoekmachine adverteren (SEA)?

Verstandig! Zoekmachine adverteren blijkt keer op keer de meest belangrijke en winstgevende verkeersbron binnen een online strategie. Bij KG Bureau ben je hiervoor aan het juiste adres. Wij hebben een team van SEA-specialisten met jarenlange ervaring in het opzetten en beheren van succesvolle SEA-campagnes op Google, Bing en Yahoo. Zij vertalen jouw businessmodel en doelstellingen graag samen met jou naar de beste strategie om zoekmachine adverteren in te zetten. Tevens spelen zij pro-actief in op kansen die zij signaleren en creëren voor jouw online groei.

Waarom kies je voor KG Bureau zoekmachine adverteren?

Wij zorgen voor een:

  • Persoonlijke band met je vaste aanspreekpunt: je SEA-campagnemanager
  • SEA-campagne die volledig jouw eigendom blijft, gedurende en ook na onze samenwerking
  • Brede kennis op de meest gebruikte zoekmachines: Google, Bing en Yahoo
  • SEA-campagne toegespitst op het bereiken van jouw doelstellingen
  • Continu inzicht in campagneprestaties ten opzichte van jouw doelstellingen
  • Goede nachtrust, want wij nemen al je campagnezorgen uit handen!

 

Samen online groeien met zoekmachine adverteren?

Laat KG Bureau je SEA-campagnes inrichten en optimaliseren naar jouw specifieke doelstellingen en daarmee je campagnezorgen uit handen nemen. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier hiernaast of bel ons op 085 208 21 00!

Lees meer over de mogelijkheden binnen Google AdWords en Bing Ads of vraag vrijblijvend een gratis AdWords Quickscan aan.

ellen stegeman

Ton Terink

Online Adviseur
085 208 21 00

Ook succesvol adverteren in zoekmachines? Contacteer ons!