Naar
boven

Zoekmachine optimalisatie

Uit onderzoek is gebleken dat minder dan 71 procent van de mensen niet verder kijkt dan de eerste pagina van de Google-zoekresultaten. Het is daarom noodzakelijk om op de juiste zoekwoorden op de deze pagina te belanden. Hoe hoger jouw positie op deze pagina, hoe groter de kans dat men doorklikt naar jouw website. Jouw SEO uitbesteden kan deze positie in positieve zin beïnvloeden.

Hoe gaat KG Bureau mijn website vindbaar maken?

Uit onderzoek blijkt dat de meeste internetgebruikers als eerst kijken naar de natuurlijke zoekresultaten. Deze bevinden zich links op het scherm, vaak onder een kader met 3 betaalde advertenties. Een goede positie met de juiste zoekwoorden, zorgt dus voor het grootste bereik. Daarbij is een bezoek via deze link gratis! Maar hoe zorg je ervoor dat jouw website bovenaan in Google komt?

Google bepaalt aan de hand van een flink aantal factoren de positie van jouw website. Eigenlijk als een georganiseerde ladekast met dossiers. De meest relevante staat vooraan. Als iemand op ‘zoeken’ klikt, trekt Google de la open. Als je de regels kent en deze goed op jouw site toepast, kunt je de positie beïnvloeden en plaatst Google je telkens op een betere positie.

Het optimaliseren voor zoekmachines is erg arbeidsintensief en hoe hoger je komt, hoe specifieker jouw kennis en trucs dienen te zijn. Zeker als de klok meestal sneller tikt dan jij zou willen, is SEO uitbesteden vaak zinvoller en uiteindelijk vaak voordeliger.

Samen met ons online groeien!

SEO uitbesteden kan een flinke bijdrage hebben aan jouw online succes. Bij KG Bureau werken professionals die jarenlange ervaring hebben in het succesvol optimaliseren van websites. Jouw website wordt niet alleen geoptimaliseerd voor de zoekmachine, er wordt tevens gekeken welke zoekwoorden het waardevolst voor jou zijn en de meeste relevante bezoekers opleveren. Je hebt hier geen omkijken naar en jij kunt je bezig houden met jouw nieuwe klanten, terwijl jouw website omhoog klimt in de zoekresultaten.

ellen stegeman

Ton Terink

Online Adviseur
085 208 21 00

Zoekmachine optimalisatie met daadwerkelijk resultaat? Contacteer ons!