Naar
boven

Referenties

Zoekmachine optimalisatie

Door Karel Geenen

Referenties

Google Analytics in de praktijk

Door Karel Geenen & Lianne Soer

Referenties

Website maken met WordPress

Door Bas van der Lans & Karel Geenen

Referenties

Google AdWords in de praktijk

Door Anne Westerik, Amanda van der Linden & Karel Geenen

Referenties
Cursus Zoekmachine Optimalisatie

Michel Groothuis

Website: Steviahouse

Ik heb met de duidelijk uitgelegde principes voor zoekmachine optimalisatie mijn website met webshop aangepast. Na 2 maanden is het bezoekers- aantal verdubbeld en is ook het aantal conversies in stijgende lijn.

Joanna Vervoort

Website: CCvervoort.com

Ik ben heel tevreden over de cursus. Je krijgt goede en duidelijke uitleg. Alleen bij de berekening van de pagerank raakte ik even de weg kwijt hoe bepaalde cijfers werden berekend. Ik heb er echt iets van geleerd wat ik ook bij klanten toe kan gaan passen. Bij vragen kreeg ik snel en duidelijk antwoord.

Norbert grote Beverborg

Website: Stoelmassage.nu

In de video's van de verschillende hoofdstukken legt Karel Geenen zaken, die ik tot nu toe nooit had begrepen, heel simpel en helder uit.

Leendert Beens

Website: V-kam.nl

Pluspunten: Je kon het op eigen tempo volgen, goede uitleg en de docent (Karel) heeft veel kennis. Minpunten: Geen, Ga zo door!

Johan Versteegh

Website: Worldcupbrazil.net

De cursus legt goed uit wat SEO inhoudt en waarom dit precies belangrijk is, elke SEO onderdeel komt aan bod. Het bonusmateriaal is zeer indrukwekkend met naast de benodigde additionele informatie, een duidelijk stappenplan. Met SEO is het vaak moeilijk om te bepalen waar je moet beginnen, maar in deze cursus legt Karel duidelijk uit wat er precies gedaan moet worden en in welke volgorde. Persoonlijke ondersteuning bij vragen en opmerkingen is super, supersnel antwoord en feedback! Wat voor vraag je ook hebt, deze wordt duidelijk en snel beantwoord.

Brenda MacDonald

Website: Pavez.nl

Een zeer overzichtelijke online workshop die ik als startende webwinkel eigenaar niet kon ontberen. Dit geeft je de mogelijkheid om tegen relatief lage kosten toch mee te kunnen in de zoekmachine optimalisatie race. Kan het iedereen aanraden.

Linda Hogenes

Website: Wishwishworld.com

De cursus was erg duidelijk opgezet en voor elk niveau toegankelijk. Heldere uitleg door middel van tekst en video. Biedt een samenhangend overzicht van alle stof rondom SEO, en belicht ook de technische kant (heel belangrijk!). Door de praktijkvoorbeelden goed toepasbaar in de 'echte wereld'. Karel geeft snel antwoord op je vragen. Kortom, deze cursus heeft grote voordelen t.o.v. het lezen van allerlei losse artikelen toegespitst op specifieke vraagstukken. Je krijgt namelijk het complete verhaal van A tot Z.

Jelmer Hijlkema

Website: Almexx.nl

Het was een leuke cursus om te volgen en geschikt voor een brede doelgroep (technisch of juist niet). Voor mijzelf zocht ik een leidraad voor het optimaliseren van websites. Hier had ik wel wat ideeën over, maar het maken van een goed stappen plan is wel lastig voor mij. Nou daar is deze cursus ideaal voor! De persoonlijke ondersteuning is ook erg prettig en het studentenforum is een leuke toevoeging! Het onderdeel zoekwoordonderzoek was wel lastig vond ik. Omdat het niet helemaal duidelijk was hoe je tot een goede sortering komt (zoekvolume + gerichtheid en winstgevendheid). Lijkt me dat hier de beste mix uit voort moet komen, maar dan zul je referentiewaarden moeten toekennen (met het juiste gewicht per sorteerpunt). Heb het dus met een beetje natte vingerwerk opgelost.

Iwan Bronkhorst

Website: Iwanbronkhorst.nl

Sinds ik mijn SEO certificaat bij jouw academy heb behaald gaan er deuren voor me open bij opdrachtgevers, bijzonder leuk!

Clemens Kempers

Website: Morselt.com

De cursus Zoekmachine Optimalisatie was handig, duidelijk en makkelijk te volgen. Ik geef de cursus een 8!

Henk Overmars

Website: Arkin.nl

De cursus was met name erg duidelijk. De teksten waren goed te begrijpen en de video's hadden een toegevoegde waarde bij de teksten. Daarnaast waren de toetsen na bestudering van de leerstof goed te maken.

Carina Drost

Website: Knijff.com

Alles wordt duidelijk uitgelegd en is goed te volgen. De persoonlijke ondersteuning vond ik super, heel fijn dat vragen zo snel beantwoord worden!

Johan Verhoef

Website: multihobby.nl

Goede betaalbare online cursus, die het voor iedereen mogelijk maakt om klanten in je webwinkel te krijgen. Duidelijke uitleg, en snel antwoord op je vragen (als je die al zou hebben). Ideaal dat je je eigen tempo aan kunt houden, ik heb er zelf 2,5 maand over gedaan, en log nog wel eens in voor dat "O ja" momentje wat ik af en toe even nodig heb :-). Persoonlijke vragen aan Karel werden snel beantwoord, ook heb ik tips uit het studentenforum gehaald.
Cursus Google Analytics in de praktijk

Lianne de Vries

Website: Devriesonlinemarketing.nl

De cursus bevat veel waardevolle informatie en heeft een prettige opbouw. Soms werd het ietwat ingewikkeld, maar ik vond de persoonlijke ondersteuning heel erg goed! Ik heb één keer om ondersteuning gevraagd en ondanks dat ik hier meerdere keren op terug kwam, omdat ik het niet begreep of niet juist wist uit te voeren, werd hierop goed gereageerd. Ik hoop dat er binnenkort weer een geschikte cursus voor mij beschikbaar komt op karelgeenen.nl. Ik vind dit namelijk een prettige manier om meer kennis op te doen.

Pieter Lippens

Website: Internetmarketingweblog.nl

De cursus was heel waardevol, zeker een 8 waard. Inmiddels heb ik ook met succes het google analytics certified examen succesvol volbracht. Het Google Learning Center en deze cursus van Karelgeenen.nl waren daarvoor een super bron aan informatie. Uiteraard is het ook fijn dat alles in m'n eigen taal is uitgelegd. Ik kreeg steeds snel antwoord op vragen, niets op de persoonlijke ondersteuning aan te merken dus ;-). Veel succes verder en bedankt voor de goede cursus!

Danielle Muit

Website: Ennl.eu

Ik heb veel geleerd van de cursus. Het laat goed zien hoe uitgebreid Google Analytics is en wat je er allemaal mee kunt. De cursus heeft een goede en duidelijke structuur. Nu de uitdaging om alle theorie om te gaan zetten naar de praktijk. De persoonlijke ondersteuning vond ik erg goed. Ideaal om per email vragen te kunnen stellen. Het antwoord kwam heel snel en er werd ook echt antwoord gegeven op de vraag. De persoonlijke benadering vind ik ook echt een groot pluspunt. Ondanks dat de cursus online gevolgd wordt heb je een naam en ben je geen nummer. De cursus krijgt van mij een 8!

Linda Hogenes

Website: Wishwishworld.com

Er wordt een heleboel behandeld in de cursus, waarbij goede voorbeelden worden genoemd hoe je het geleerde kunt toepassen. Daarnaast krijg je handvatten voor een start analyse.

Lars Offringa

Website: Companiche.nl

De cursus zit goed in elkaar en geeft op een praktische manier een goed beeld van hoe je Google Analytics kunt gebruiken. Ik vind ook vooral de manier van studeren erg prettig. Online in je eigen tempo, waarbij je eerst een stuk theorie in tekst of video over een onderwerp krijgt en dan een afsluitende "test je kennis" test doet voordat je verder gaat naar een volgend blok! Al met al een leuke en nuttige cursus voor een goede prijs. De cursus is een dikke 8 waard. Ook de persoonlijke ondersteuning tijdens de cursus was goed, er wordt snel gereageerd op vragen!

Johan Versteegh

Website: Worldcupbrazil.net

Deze cursus scoort voor mij een 10! Van alle cursussen was dit voor mij toch de meest complexe cursus, ik heb super veel geleerd over de vele opties die Google Analytics te bieden heeft! Ik wist niet dat er zoveel mogelijk was met dit programma. De video's zijn zeer goed in elkaar gezet en de stof wordt duidelijk uitgelegd. Elk aspect wordt uitgelegd met veel voorbeelden. Het bonusmateriaal met o.a. een stappenplan en favoriete dashboards en rapporten is zeer handig, omdat het toch moeilijk kan zijn om een begin te maken met een analytics strategie. Persoonlijke ondersteuning bij vragen en opmerkingen is super, elke vraag wordt goed en snel beantwoord!
Cursus website maken met WordPress

Nicole Ras

Website: Rasonline.nl

De cursus is erg gestructureerd, alle uitleg is helder en duidelijk. Ook de persoonlijke ondersteuning vond ik oké. Via het studentenforum werd duidelijk hoe om te gaan met bestaande websites die aan vervanging toe zijn. Een uitgebreider lesblok hierover zou mijn tip zijn als aanvulling voor de cursus.

Jesse Quaedackers

Website: Tswarteschaap.nl

Ik vond het een goede cursus om als instap te gebruiken. Ik ben zelf een grafisch ontwerper en heb daardoor waarschijnlijk meer achtergrondkennis dan de gemiddelde gebruiker. Wat mij zeer aanspreekt aan deze cursus is het totaal pakket. Ik bedoel dat ik met mijn (evt.) toekomstige vragen bij jullie terecht kan, dat de lesstof geüpdatet wordt en ik hierop kan blijven terugvallen. De manier van uitleg sprak mij ook erg aan en zorgde ervoor dat alles te behappen is.

Benno Roozen

Website: Jingleweb.nl

De cursus is goed gestructureerd, helder in uitleg en volledig, voor mij een 8 waard! Het is fijn om eraan te werken. Dit komt mede door het stap voor stap doorwerken van het materiaal, met steeds een korte herhaling van wat nét daarvoor is behandeld.

Cynthia Arlaud

Website: Marianneroelofs.nl

Ik vond de cursus heel duidelijk uitgelegd en erg praktisch. Het is gelijk toepasbaar, middels deze cursus heb ik de website marianneroelofs.nl gemaakt! Aan het eind van de cursus heb je een werkende website. Ik geef de cursus een 8,5!

Johan Versteegh

Website: Worldcupbrazil.net

Zeer interessante cursus: een 10! Alle onderdelen zijn goed uitgelegd en is het inderdaad mogelijk een goeie website op te zetten d.m.v. het volgen van deze cursus. De korte video's en de duidelijke uitleg zijn een groot pluspunt: het is makkelijk om de aandacht erbij te houden. Bas (leraar van de cursus) begint in de cursus zelf ook vanaf 0 en breidt met jou de website uit tot een professionele website. De persoonlijke ondersteuning is zeer goed, antwoord wordt altijd binnen 24 uur gegeven! Zeer netjes!

Sander Post

Website: Binnenkort beschikbaar

De cursus Website maken met WordPress is een cursus met goed gedoseerde porties leerstof. Ook de persoonlijke ondersteuning is goed.

Yordi Mahieu

Website: Binnenkort beschikbaar

Na het volgen van de cursus heb je een zeer goede basis om aan de slag te gaan met WordPress. Wat mij betreft een 8 waard!
Cursus Google AdWords in de praktijk

Johan Versteegh

Website: Worldcupbrazil.net

De cursus heeft een uitstekende structuur. AdWords wordt in een makkelijke taal uitgelegd met goede video's en voorbeelden. De persoonlijke ondersteuning bij vragen en opmerkingen is super, elke vraag wordt goed en snel beantwoord! Ik geef deze cursus een 8.