Naar
boven

KG Online Marketing is nu Premium Google Partner

Dat KG Online Marketing Google Partner is, was waarschijnlijk al geen nieuws meer voor jou. Inmiddels mogen we daar echter iets moois aan toevoegen: wij zijn nu namelijk Premium Partner van Google! Het Premium Partner logo staat niet voor niets nu op onze website: ontwikkeling en specialisatie zijn voor ons uiterst belangrijk en we werken er dagelijks hard aan om de gestelde doelen voor onze klanten te bereiken.

De eisen van Google

Google laat niet zomaar iedereen Partner worden natuurlijk. Om hiervoor als bureau in aanmerking te komen, moet je aan een aantal strenge eisen voldoen. Wij weten voor onze klanten de diverse producten van Google optimaal in te zetten en daarmee aanzienlijke resultaten te behalen. Onze specialisten beschikken over gedegen kennis van SEA en Google AdWords, ook daar wordt door Google naar gekeken bij het toekennen van een Premium Partnership. Google ondersteunt ons vervolgens met inzicht, kennis en betrokkenheid, maar bijvoorbeeld ook met nieuwe technieken en tools die we voor jouw bedrijf kunnen gaan inzetten. Besteed je AdWords uit bij KG Online Marketing, dan weet je dus zeker dat we alle middelen inzetten die beschikbaar zijn.

Kun jij wel wat hulp gebruiken bij Google AdWords of een ander onderdeel van online marketing? Zoek je daarvoor een gecertificeerde partij die écht kan zorgen voor resultaat? Vraag KG Online Marketing dan vrijblijvend naar de mogelijkheden!