WORKSHOP SEO COPYWRITING

Met Copywriter Lianne Bleumink & Online marketing consultant Anke Kemerink

Lianne Bleumink

Leer de basis van SEO copywriting en doe inspiratie op voor je eigen content!

Anke Kemerink

Één van de deelnemers over onze workshop: "Hartelijk dank voor de leerzame middag. Wat ik als zeer prettig heb ervaren was de kleine setting, de persoonlijke voorbeelden en de ruimte tot vragen. Ze wist waar ze het over had en op alle vragen die ik had kreeg ik een antwoord. Ik ben blij dat ik erbij kon zijn!"

Onze SEO copywriting workshop in het kort:

Wat zijn de regels voor het schrijven van een goede SEO tekst? Wij nemen je direct mee in het complete verhaal: van het maken van een zoekwoordonderzoek en websitestructuur tot het schrijven van pakkende content; 

Breng je kennis direct in de praktijk: check met behulp van een oefentekst of jij kunt zien of een SEO tekst aan alle eisen voldoet;

Waar haal je aantrekkelijke blogonderwerpen vandaan? Tijdens de workshop krijg je tips specifiek voor jouw business.

Na de workshop krijg je een opdracht mee naar huis om nog een keer te oefenen, daarop ontvang je vervolgens feedback van onze copywriter!

Wij werken met groepen van maximaal 4 personen, zodat wij jou écht persoonlijk kunnen begeleiden.

Praktische workshop, waarbij je direct handvatten én tips krijgt. Je bent niet een hele dag kwijt en kunt direct aan de slag met eigen content!

Info WORKSHOPS SEO Copywriting

Prijs: € 249,- ex btw Beschikbare data: 30 november en 14 december Tijd: 13:30 - 16:00 Locatie: Bij ons op kantoor in Deventer Beschikbaarheid: 4 plekken per workshop  

Wil jij de workshop SEO Copywriting komen volgen? Klik dan op onderstaande button:

Je geeft op het aanmeldformulier aan welke datum jou het beste uit komt. Alle aanmeldingen worden handmatig verwerkt i.v.m. het max aantal van 4 personen per workshop. Je ontvangt een bevestiging per mail zodra jouw plek definitief is, de factuur ontvang je later!

Zorg dat jij erbij bent!

Wil jij graag teksten schrijven die in alle opzichten voldoen aan de SEO regels, zodat je optimaal gevonden wordt? Wil jij content schrijven die goed leesbaar is voor je bezoekers én voor de zoekmachines? Dan is deze workshop iets voor jou!