Naar
boven

Samen online ondernemen en groeien!

Neem contact op

KG Online Marketing in Deventer heeft als doel om ondernemend Nederland te helpen met hun online marketing, door praktische oplossingen aan te reiken met tastbaar resultaat. Dit doen wij onder andere door samen met jou een sterke online marketing strategie te ontwikkelen voor jouw bedrijf. Zonder online marketing strategie heb je namelijk niet de inzichten die hard nodig zijn om te bepalen wat realistische doelen zijn, en wat vervolgens de beste manier is om deze doelen te bereiken. Als er eenmaal een strategie is ontwikkeld, kunnen we alle online werkzaamheden verrichten die nodig zijn om de gewenste resultaten te behalen. Het monitoren en analyseren van de statistieken spelen een grote rol in de verdere invulling van onze samenwerking: we blijven continu met je meedenken over de volgende stap.

Het belang van een online marketing strategie

Heb jij je wel eens afgevraagd hoe je concurrent zich ogenschijnlijk makkelijk online weet te bewegen? Hoe wordt dit gedaan? De budgetten, de technische termen, de schaal waarop iets moet gebeuren, het verwachte resultaat? Wij kunnen je vertellen: daar zit sowieso een gedegen online marketing strategie achter.

Als je meer wil weten over het belang van een online marketing strategie, download dan onze gratis whitepaper: “Het belang van een online marketing strategie“.

KG Online Marketing is hét online marketing bureau voor jou als ondernemer. Door complexe vraagstukken naar een praktische oplossing te vertalen, gaan wij samen werken aan jouw online groei. Vanuit een strategie, zodat je zeker weet dat de juiste stappen worden gezet op het juiste moment. Geen ingewikkelde teksten, geen onduidelijkheden of vaagheden; no-nonsense en to the point! Net zoals je dat al gewend bent van onze KG Blog en KG Academy.

Waarom KG Online Marketing?

 • Geen complexe technische taal, maar praktisch en to the point
 • Persoonlijk contact; met ervaren specialisten op alle gebieden van online marketing
 • Wij halen maximaal rendement uit jouw online marketing investering.

Meer over KG Bureau

succes-icon Succesverhalen

Kevin – Financial Lease

  KG Bureau is een zekere partij als het gaat om Google marketing. Zij zijn de echte specialist en weten van aanpakken.  

Meer succesverhalen

book Partnerships

ons-icon Het laatste nieuws

 • Hoger scoren in de lokale zoekresultaten? Drie handige tips!

  In dit blogartikel geef ik je... Lees verder

 • Inspiratie en learnings in de vorm van een festival: dit leerden wij tijdens Mixed Emotions Live 2017

  Een marketingevenement dat teg... Lees verder

 • Belangrijke rankingsignalen voor zoekmachineoptimalisatie: doe er je voordeel mee!

  Vandaag heb ik het over één... Lees verder

Ton Terink

Ton Terink

Online Adviseur (Deventer)
085 208 21 00